Gwiezdne Smoki
Administrator
Ja na razie nie potrzebuje pomocy ale jeśli słabsi gracze mają jakieś problemy to piszcie je tutaj.
Moderator
nie potrzebuje pomocy tylko jedno mnie wkurzyło jak wysłałem 20 sąd szpiegowskich to taki jeden gościu odrazu mi ją zestrzelił a okazało się że miał szpiegowską na 6 więc na przyszłość radze rozbudowywać szpiegowską
ps. a ja mam ją na 4
Administrator
Najlepiej to na poziom 8 ptarzaj :
Im więcej sond zostaje wysyłanych, tym więcej szczegółów o przeciwniku zostaje dostarczonych, jednocześnie wzrasta także zagrożenie wykrycia. Technologia szpiegowska polepsza także lokalizację obcych flot. O tym decyduje tylko poziom własnej technologii. Od poziomu drugiego, dodatkowo oprócz samego meldunku o ataku nieprzyjaciela wskazywana jest ilość atakujących statków. Od poziomu 4 widać rodzaj atakujących statków, jak i całkowitą ich liczbę, a od poziomu 8 dokładną liczbę różnych typów statków. Dla pilotów ta technologia jest nieoceniona, bo daje informacje, czy ofiara ma obronę i/lub flotę stacjonującą na planecie czy też nie. Dlatego ta technologia powinna zostać odkryta jak najwcześniej. Najlepiej od razu po wynalezieniu małego transportera.
to jest skopiowane z badania szpiegowskiego. Nie kopiowałem całości
Moderator
jak to się dzieje że jak wysyłał jeden statek na ekspadyje(1MT) to przychodzi mi taka wiadomość: Twoja ekspedycja natknęła się na twierdzę starożytnego imperatora opuszczoną wiele lat temu. W jej hangarach znaleziono statki, które technicy usiłują ponownie uruchomić.
I jak ten MT mi wraca to żadnej floty nie mam nowej tylko tego MT dlaczego tak jest??
Administrator
nie wiem, może że brakowało ci deuteru ???
Moderator
NAPEWO NIE mam go ponad 150k
Gość
ale czy jakiś deuter ładowałeś do transportowca?
Moderator
nie a co? trzeba?
Gość
niewiem bo jak ja kiedyś grałem w ogame to misji: "ekspedycja" nie było
A tak do tematu to jedzie mnie teraz trzech gostków... w tym gracz z 37 miejsca =/=/ zaś będe miał poniżej 6 k pkt ;/ na szczęście atakują moje kolonie ;/
Ostatnio edytowany przez Golden16 (2008-03-09 11:26:22)
Administrator
spamik napisał:
nie a co? trzeba?
Tak trzeba !!!
zazwyczaj jak bierzesz na ekspedycje to powinno lecieć z tobą przynajmniej ze 2 małe trans. do pełna naładowane deuterem
a poza tym na co latają statki ??? chyba nie na antymaterie albo metal ???
Moderator
widze że ostatnio nikt nie miał problemów to dobrze oby tak dalej
Gość
Jajeczek55 napisał:
spamik napisał:
nie a co? trzeba?
Tak trzeba !!!
zazwyczaj jak bierzesz na ekspedycje to powinno lecieć z tobą przynajmniej ze 2 małe trans. do pełna naładowane deuterem
a poza tym na co latają statki ??? chyba nie na antymaterie albo metal ???
niestety mylisz się Jajeczku...
nie trzeba
a dlatego nie powracają czasem stateczki,
ponieważ w OGame zdarzają sie czasami bugi pewne
radzę zajrzeć na forum ogame
w FAQ i Ekspedycje
Pozdrawiam
Administrator
komornik napisał:
Jajeczek55 napisał:
spamik napisał:
nie a co? trzeba?
Tak trzeba !!!
a poza tym na co latają statki ??? chyba nie na antymaterie albo metal ???niestety mylisz się Jajeczku...
nie trzeba
a dlatego nie powracają czasem stateczki,
ponieważ w OGame zdarzają sie czasami bugi pewne
radzę zajrzeć na forum ogame
w FAQ i Ekspedycje
Pozdrawiam
++++++____________________________+++++++++
Widzisz tekst ZAZWYCZAJ ????, czy potrzebujesz okularów ???
Gość
och... nie kłóćcie sie... no albo trzeba brać ten deuter, albo nie... no chyba tak musi być...
Administrator
a poza tym to ty liczysz na bugi ?? :\